Woning

Welk soort woning verzekert BuitenlandDesk?

 

Vakantiewoning

We onderscheiden verschillende soorten woningen die wij bij Buitenlanddesk kunnen verzekeren. Als eerste is er de vakantiewoning. De vakantiewoning kan een tweede woning in het buitenland zijn, maar ook een huisje op een bungalowpark in Nederland. Buitenlanddesk heeft voor binnen- en buitenlandse vakantiehuizen verschillende verzekeringen. Zo bent u altijd goed verzekerd.

Emigreren

Als u uw huis in het buitenland permanent gaat bewonen, dan gaat u emigreren. Verzekeringstechnisch brengt dit weer andere aspecten met zich mee. Speciaal voor mensen die in de grensstreek gaan wonen heeft Buitenlanddesk een scherp voorstel voor een Nederlandse polis met een zeer ruime dekking tegen een scherpe premie. Vraag dus nu nog uw offerte aan.

Een woning als beleggingsobject

Als u uw woning graag zoveel mogelijk wilt verhuren, dan zien verzekeraars dit vaak als ‘commercieel onroerend goed’. Dat betekent dat een particuliere brandverzekering vaak niet voldoet. Ook in Nederland kan het voorkomen, dat u uw vakantiewoning of chalet graag zo vaak mogelijk verhuurt. Mogelijk wil uw verzekeraar dit niet verzekeren. Bij Buitenlanddesk hebben wij ook hiervoor een oplossing. Vraag dus een offerte aan, met de offerteknop rechts op deze pagina en zie wat wij voor u kunnen doen.

Dus of het nu gaat om een vakantiewoning, een beleggingsobject of als u gaat emigreren, Buitenlanddesk heeft altijd een passende verzekeringsoplossing. Maak voor meer informatie een keuze uit de menuopties onder ‘Verzekeringen’.

In welke landen verzekert BuitenlandDesk uw woning?

Elk land stelt zijn eigen voorwaarden, eisen en verplichtingen aan de verzekeringen en de verzekeraars die in hun land opereren. Zo is het in Zwitserland in een aantal kantons verboden voor buitenlandse verzekeraars om te opereren en kent Frankrijk een ‘CAT NAT-clausule’. Voor een aantal populaire landen hebben we de belangrijkste aandachtspunten op een rij gezet. U vindt deze informatie in het keuzemenu onder landen. De verzekeraars waar Buitenlanddesk mee samenwerkt voldoen altijd aan de vereisten en gewoontes die in het betreffende land gelden. Buitenlanddesk is uw partner in elk land.

DAAROM BUITENLANDDESK

  • Scherpe premie
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Deskundig advies
  • Eenvoudig af te sluiten
  • Dekking bij verhuur