Een vakantiehuis verzekeren in Italië

Of uw tweede huis nu op een park staat, of in een normale straat, u wilt het graag goed verzekeren. Ook als u er langere tijd niet bent, wilt u gewoon goed verzekerd zijn. BuitenlandDesk biedt daarvoor een speciale vakantiehuisverzekering.

 

Twee dekkingsvarianten verzekering Italië

U heeft de keuze uit twee dekkingsvarianten voor de verzekering van uw vakantiehuis. Als eerste is er de uitgebreide dekking. Daarbij worden in de polisvoorwaarden alle gedekte gebeurtenissen opgesomd. Daarmee is uw vakantiehuis altijd goed verzekerd. U kunt nog één stap hoger gaan: de all-riskdekking biedt ook voor niet genoemde gebeurtenissen dekking. Zolang het volgens de polisvoorwaarden niet is uitgesloten, is het gedekt.

 

Vakantiehuis verzekeren tegen aardbevingen

En tenslotte kunt u er nog voor kiezen om schade aan uw vakantiehuis door overstromingen en aardbeving mee te verzekeren. Wanneer u in een risicogebied woont is een aardbevingsverzekering voor uw tweede huis te adviseren. Maar welke variant u ook kiest, u bent altijd goed verzekerd. Vraag ons gerust om advies als u er niet uit komt, of vul ons offerteaanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.