Verzekering tegen aardbeving in Italië

In Europa liggen een paar gebieden waar u een fors risico loopt op schade door een aardbeving en in Italië ligt één van die gebieden. Dit is een apart risico dat door veel verzekeraars wordt uitgesloten. Bij BuitenlandDesk kunt u zich wél verzekeren tegen schade aan uw huis en inboedel door aardbevingen.

 

Schade aardbeving goed verzekerd

Wanneer zich een aardbeving voordoet is de schade vaak ernstig. Naast brand geeft dit meeste kans op het totaal verloren gaan van uw huis. Meestal wordt aardbevingsschade op de polis uitgesloten. In de voorwaarden staat dan dat hier dekking voor is, maar op de polis wordt deze dekking vervolgens uitgesloten. Terwijl de schade door aardbeving eigenlijk altijd zeer ernstig is.

Bij BuitenlandDesk bieden wij u de mogelijkheid om u hiertegen te verzekeren. Met de bevingen in 2016 (onder andere in Amatrice en L’Aquila) hebben veel van onze verzekerden hier profijt van gehad. Wilt u ook goed verzekerd zijn? Vraag dan nu een offerte aan en vul u ons offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 024-322 21 02, of u laat uw gegevens achter voor een terugbelafspraak.