Een vakantiehuis verzekeren in Griekenland

U wilt uw tweede huis graag goed verzekeren, of het nu op een park staat of in een ‘normale’ straat. Ook als u er langere tijd niet bent, waardoor de kans op bijvoorbeeld inbraak groter wordt, wilt u uw vakantiehuis met een gerust hart en een goede verzekering achter kunnen laten. BuitenlandDesk biedt daarvoor een speciale vakantiehuisverzekering.

 

Alleen bij BuitenlandDesk een Nederlandse verzekering voor uw bezit in Griekenland

Als u op zoek gaat naar een verzekering voor uw huis in Griekenland, zult u merken dat u in Nederland nergens terecht kunt. Behalve bij BuitenlandDesk! Wij zijn de enige aanbieder in Nederland die nog verzekeringen heeft in Griekenland. Dus neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Vakantiehuis verzekeren tegen aardbevingen

Ook voor het risico op aardbeving, in Griekenland helaas aan de orde van de dag, biedt BuitenlandDesk verzekeringsmogelijkheden. Vraag ons gerust om advies, we lopen desgewenst alle mogelijkheden zorgvuldig met u door. Vraag ons gerust om advies als u er niet uit komt, of vul ons offerteaanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Dan bellen we u zo spoedig mogelijk om de persoonlijke situatie van uw tweede huis door te spreken.