Verzekering tegen aardbeving in Griekenland

Griekenland is een van de meest seismisch actieve landen ter wereld, waardoor u een fors risico loopt op schade door een aardbeving. Dat is een apart risico dat door veel verzekeraars wordt uitgesloten. Bij BuitenlandDesk kunt u zich wel verzekeren tegen schade aan uw huis en inboedel door aardbevingen.

 

Schade door een aardbeving in Griekenland goed verzekerd

In Griekenland zijn de meeste aardbevingen mild en richten weinig schade aan. Toch geeft een aardbeving naast brand de meeste kans op het totaal verloren gaan van uw huis.

Meestal wordt aardbevingsschade op uw polis uitgesloten. In de voorwaarden staat dan dat hier dekking voor is, maar op de polis zelf wordt deze dekking vervolgens uitgesloten. Terwijl de schade door aardbevingen regelmatig zeer ernstig is.

Bij BuitenlandDesk bieden we u de mogelijkheid om u hiertegen te verzekeren. Veel van onze verzekerden hebben hier in het verleden al profijt van gehad. Wilt u ook goed verzekerd zijn? Vraag dan nu een offerte aan en vul u ons offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 024-322 21 02, of u laat uw gegevens achter voor een terugbelafspraak.