Een appartement verzekeren in Italië

In Italië houdt men er andere gewoontes op na als het om verzekeren gaat: een Italiaan verzekert zich het liefst niet. Als u dus een appartement koopt in Italië, gaat u er dan niet vanuit dat dit via de VVE verzekerd is. Dat is meestal niet het geval.

 

Appartement royaal verzekerd met scherpe premie

Wilt u uw appartement wel goed verzekeren? Dan biedt BuitenlandDesk een goede oplossing, waarbij uw appartement royaal verzekerd is voor een scherpe premie. Ook is het mogelijk om met de andere eigenaren de gemeenschappelijke delen mee te verzekeren op uw polis. Hierbij kunt u denken aan een zwembad of de trappenhuizen.

 

Verzekering met ruime dekking in Italië

De dekking is zeer ruim. Vanzelfsprekend is uw woning gedekt voor schade door brand of inbraak. En zelfs het risico op overstroming en aardbeving kunnen wij meeverzekeren. Om uw appartement goed te verzekeren, vraagt u bij ons vandaag nog uw offerte aan en vult u ons offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 024-322 21 02, of u laat uw gegevens achter voor een terugbelafspraak.