Een appartement verzekeren in Griekenland

De regels en wetgeving omtrent verzekeringen van vakantiehuizen en appartementen verschillen per land. Voor Griekenland is dit niet anders. Het mooie, maar ingewikkelde schrift bemoeilijkt hierbij ook nog de toegankelijkheid van informatie die u krijgt of zoekt.

 

Appartement royaal verzekerd met scherpe premie

Wilt u uw appartement wel goed verzekeren? Dan biedt BuitenlandDesk een goede oplossing, waarbij uw appartement royaal verzekerd is voor een scherpe premie. Ook is het mogelijk om met de andere eigenaren de gemeenschappelijke delen, zoals een zwembad of de trappenhuizen, mee te verzekeren op uw polis. En dit alles in het Nederlands.

 

Verzekering met ruime dekking in Griekenland

De dekking is zeer ruim. Vanzelfsprekend is uw woning gedekt voor schade door brand of inbraak. En zelfs het risico op overstroming en aardbeving kunnen wij meeverzekeren. Om uw appartement goed te verzekeren, vraagt u bij ons vandaag nog uw offerte aan en vult u ons offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 024-322 21 02, of u laat uw gegevens achter voor een terugbelafspraak.