Een vakantiehuis verzekeren in Frankrijk

Een verzekering voor een vakantiehuis is eigenlijk gelijk aan die voor een normaal huis. Maar omdat u in uw tweede woning vaak langere tijd niet aanwezig bent, zijn de risico’s wel groter. U heeft daarom een speciale vakantiehuisverzekering nodig, die de langere periodes van leegstand toestaat.

 

Goede dekking voor uw vakantiehuis in Frankrijk

Uiteraard wilt u voor uw vakantiehuis een verzekering die goede dekking biedt. Een verzekering met een extra uitgebreide dekking somt alle zaken die gedekt worden op. Hiermee zijn de belangrijkste gebeurtenissen gedekt. U kunt nog één stap hoger gaan: de all-riskdekking biedt ook voor niet genoemde gebeurtenissen dekking. Zolang het volgens de polisvoorwaarden niet is uitgesloten, is het gedekt.

De Franse Assurance Multirisque Habitation biedt meestal een uitgebreide dekking. De verzekering voor uw Nederlandse huis geeft vaak de ruimste all-riskdekking. Bij BuitenlandDesk bieden wij beide aan. Kunt u niet kiezen, dan geven wij u graag advies. Bovendien bieden wij gegarandeerd de laagste premie voor uw Nederlandse vakantiehuisverzekering. Vul dus nu ons offerteaanvraagformulier aan, voor een vrijblijvende offerte met een scherpe premie én een uitstekende dekking.

 

Preventie en uw verzekering

Voorkomen is beter dan genezen. Mocht het toch fout gaan, dan zijn wij u natuurlijk vakkundig van dienst. Er gelden wel wat regels voor uw vakantiehuisverzekering. Sluit altijd alles goed af. Ramen en deuren, maar ook de hoofdkraan van de waterleiding moeten worden afgesloten. Doet u dit niet, dan is schade vaak niet gedekt. Omdat u vaak langere tijd weggaat, is de ravage na een waterschade vaak enorm. Lees ook onze preventietips en voorkom onnodige schades!

 

Aansprakelijkheid bij uw vakantiehuis in Frankrijk

Voor uw vakantiehuis heeft u vaak geen (wettelijke) aansprakelijkheidsverzekering (WA) nodig. Uw Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeraar verleent meestal dekking voor een tweede huis in Europa. Maar let op! Het komt ook voor dat een vakantiehuis juist wordt uitgesloten van dekking. En als u uw woning te vaak verhuurt, wordt aansprakelijkheid vrijwel altijd uitgesloten.

Terug

DAAROM BUITENLANDDESK

  • Scherpe premie
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Deskundig advies
  • Eenvoudig af te sluiten
  • Dekking bij verhuur