Een huis verzekeren in Italië

In Italië staan verzekeringen nog in de kinderschoenen. Het is er heel normaal om een huis niet te verzekeren. Het aanbod is daardoor beperkt en het is lastig schade aan uw huis vergoed te krijgen.

 

Nederlandse verzekering in Italië

Natuurlijk wilt u zo weinig mogelijk risico lopen en uw kostbare bezit goed verzekeren. BuitenlandDesk heeft een betrouwbare Nederlandse verzekering voor uw woning in Italië. Of u uw huis nu gebruikt als vakantiewoning, of dat u er permanent wilt verblijven, wij helpen u graag met een passende verzekering.

 

Uitgebreide dekking voor uw huis in Italië

BuitenlandDesk biedt u een uitgebreide dekking. En er zijn diverse extra’s mogelijk. Zo is er een optie met vergoeding van reiskosten als u plotseling snel naar uw huis moet in geval van schade. Zelfs overstroming en aardbeving zijn bij BuitenlandDesk te verzekeren!

Wij hebben een vestiging in Nederland. Onze verzekeraars werken indien nodig met lokale experts, maar de communicatie met u is altijd in het Nederlands. Ook uw polis en de polisvoorwaarden zijn opgesteld in het Nederlands.

Om uw huis goed te verzekeren, vraagt u bij ons vandaag nog uw offerte aan en vul ons offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 024-322 2102, of u laat uw gegevens achter voor een terugbelafspraak.