Een huis verzekeren in Griekenland

De kadastrale informatie is in Griekenland niet zo precies opgeslagen als we in Nederland gewend zijn. Vaak heeft uw vakantiewoning niet eens een officieel adres!

 

Nederlandse verzekering in Griekenland

BuitenlandDesk heeft een betrouwbare Nederlandse verzekering voor uw woning in Griekenland, ook als u geen officieel adres heeft. Of u uw huis nu gebruikt als vakantiewoning of dat u er permanent wilt verblijven, wij helpen u graag met een passende verzekering.

 

Uitgebreide dekking voor uw huis in Griekenland

BuitenlandDesk heeft een vestiging in Nederland. Onze verzekeraars werken indien nodig met lokale experts, maar de communicatie met u is altijd in het Nederlands. Ook uw polis en de polisvoorwaarden zijn opgesteld in het Nederlands.

Wij bieden u een uitgebreide dekking. Bovendien zijn er diverse extra’s mogelijk. Zo is er een optie met vergoeding van reiskosten als u plotseling naar uw huis moet in geval van schade. Zelfs overstroming en aardbeving zijn bij BuitenlandDesk te verzekeren!

Om uw huis goed te verzekeren, vraagt u bij ons vandaag nog uw offerte aan en vul ons offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt ons bellen op 024-322 2102, of u laat uw gegevens achter voor een terugbelafspraak.