Onze werkwijze

De ontspannen Zuid-Europese mentaliteit is heerlijk als u op vakantie bent. Diezelfde mentaliteit kan lastig zijn als u een schade afgehandeld wilt hebben. Buitenlanddesk helpt u de moeilijke regelgeving te omzeilen. Wij hebben een vestiging in Nederland met volledige Nederlandse service van de verzekering voor uw buitenlandse bezittingen.

 

Zuid-Europese mentaliteit en regelgeving

Frankrijk is al jaren op rij het meest geliefde vakantieland voor de Nederlander. Niet gek dus, dat hier ook de meeste vakantiehuizen worden aangekocht door Nederlanders. Droom wordt werkelijkheid als u gaat leven als God in la douce France. Maar hoe ‘douce’ is Frankrijk eigenlijk op het gebied van inbraak? En welk risico loopt u tijdens een onweersbui met de meeste bedrading bovengronds?

De relaxte Franse mentaliteit heeft een keerzijde waar wij maar lastig aan kunnen wennen. Een afspraak is niet altijd een afspraak. Ook regelgeving is anders en minder duidelijk en het is lastiger om te communiceren. Wij zijn het Frans minder machtig dan het Nederlands (ervan uitgaande dat de lezer niet de Franstalige nationaliteit bezit). Mailtjes worden niet of minder snel beantwoord dan wij hier gewend zijn. Daarnaast is het niet zo makkelijk om een face to face afspraak te maken door de afstand. Als huiseigenaar heeft u hier ongetwijfeld de nodige ervaring mee opgedaan.

 

Onze werkwijze; Nederlandse service

Als het op verzekeringen aankomt wilt u toch graag snelheid en duidelijkheid, vooral als u schade heeft. Buitenlanddesk heeft een vestiging in Nederland. Onze verzekeraars werken indien nodig met lokale experts, maar de communicatie met u gebeurt altijd in het Nederlands. Ook uw polis en de polisvoorwaarden zijn opgesteld in het Nederlands. Voorts is er de mogelijkheid tot extra’s, zoals een vergoeding van de reiskosten als u onverhoopt snel naar uw huis moet. Fijn als u een opgelopen schade probeert te beperken!

Vul dus nu ons offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk in, of laat uw gegevens achter voor een terugbelafspraak en ontvang per mail een vrijblijvende offerte.

Terug

DAAROM BUITENLANDDESK

  • Scherpe premie
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Deskundig advies
  • Eenvoudig af te sluiten
  • Dekking bij verhuur