Spaans noodrampenfonds Consorcio

Het Spaanse noodrampenfonds Consorcio vergoedt schade bij natuurrampen. Niet alle verzekeraars zijn aangesloten bij dit Consorcio. Buitenlanddesk adviseert u graag welke verzekering wel uitkeert voordat uw vakantiewoning beschadigd raakt bij een natuurramp.

 

Let op of u aangesloten bent bij het Consorcio

Consorcio staat voor ‘Compensación de Seguros’, letterlijk ‘Compensatie van Verzekeringen’. Het Consorcio is het Spaanse noodrampenfonds en dit fonds vergoedt schade door natuurrampen. Denkt u hierbij aan overstromingen, aardbevingen en tsunami´s.

Het Consorcio keert alleen uit als uw verzekeraar is aangesloten en dus premie afdraagt aan dit fonds. Het is dus belangrijk dat uw verzekeraar is aangesloten bij het Consorcio. Uiteraard zijn alle verzekeraars waar BuitenlandDesk haar verzekeringen onderbrengt aangesloten bij het Consorcio.

Mocht u daadwerkelijk schade lijden ten gevolge van een natuurramp, dan kunt u uw claim indienen via de website van het Consorcio: www.consorseguros.es (deze site heeft ook een Engelstalige versie). Als u hierover vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met uw claim.

Terug

DAAROM BUITENLANDDESK

  • Scherpe premie
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Deskundig advies
  • Eenvoudig af te sluiten
  • Dekking bij verhuur